Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Sites με χιλιάδες αγγελίες εργασίας

 
Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες αγγελιών εύρεσης εργασίας και όχι μόνο. Θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες, τις πληρέστερες και τις πιο αποδοτικές. Ας τις δούμε αναλυτικά.


Αγγελιοφόρος: Ξεκινάμε με τον βασιλιά των αγγελιών. Μετρά δεκαετίες στον χώρο. Πρώτα σε έντυπη μορφή και εδώ και αρκετά χρόνια μέσα από το διαδίκτυο. Φιλοξενεί εκατοντάδες αγγελίες από όλη την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται εγγραφή στο site αφού τα τηλέφωνα εμφανίζονται μαζί με τις αγγελίες.
Επιλέξτε ανάμεσα στις 4 κατηγορίες που έχει (ακίνητα, οχήματα, εργασία, διάφορα), διαλέξτε το νομό που σας ενδιαφέρει και πατήστε αναζήτηση. Για να εμφανιστούν πρώτα οι τελευταίες αγγελίες, πατήστε ημ. δημοσίευσης και εμφάνιση με φθίνουσα σειρά.

Χρυσή Ευκαιρία: Ο έτερος δυνατός παίκτης. Φιλοξενεί 627.987 αγγελίες, πλήρως ταξινομημένες. Η εύρεση είναι γρήγορη καθώς μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνισή τους σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια, είδος, κατηγορία και τιμή. Για να δείτε τα τηλέφωνα των αγγελιών, πρέπει να κάνετε login, επομένως η εγγραφή στο site είναι απαραίτητη.


Καριέρα: Έκανε δυνατό μπάσιμο τα τελευταία χρόνια και φιλοξενεί αγγελίες για εργασία από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Και εδώ θα βρείτε ταξινομημένες τις αγγελίες ενώ μπορείτε και να αποθηκεύσετε το βιογραφικό σας και να το στέλνετε κάθε φορά που θα χρειαστεί. Έχει πολλές αγγελίες για την Κύπρο.


Αγγελιόπολις: Εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια αλλά έδωσε πολλά λεφτά σε διαφήμιση. Ανέβηκε γρήγορα στα πρώτα αποτελέσματα της google και μετρά 424340 αγγελίες. Επιλέξτε το νομό της αρεσκείας σας και βρείτε την αγγελία που θέλετε. Δεν απαιτείται εγγραφή στο site. Αν θέλετε να καταχωρήσετε αγγελία, μπορείτε να ανεβάσετε και σχετικές φωτογραφίες. Την προτείνουμε περισσότερο για αγγελίες διάφορων ειδών και προϊόντων.

Slando: Φιλοξενεί αγγελίες για την Αθήνα. Είναι κομμάτι ενός μεγαλύτερου συνόλου, καθώς θα βρείτε το slando στη Ρωσία. την Τσεχία, την Ουκρανία και αρκετές ακόμη χώρες. Οι περισσότερες αγγελίες αφορούν σε αγοροπωλησίες και ακίνητα. Μεγάλο μερίδιο έχουν και οι αγγελίες για τα προσωπικά.

Eures: Επειδή πολλοί από εσάς ψάχνετε εργασία στο εξωτερικό, σας προτείνουμε αυτή την ιστοσελίδα που βοηθάει στην εύρεση εργασίας. Δείτε την παρουσίαση που είχαμε κάνει και αναζητήστε αγγελίες από όλη την Ευρώπη.

Tips: Αποφύγετε τις αγγελίες που υπόσχονται 2000€ με ημιαπάσχοληση από το σπίτι. Θα καταλήξετε σε σεμινάρια και ραντεβού με εταιρείες mlm (πυραμίδα) που πολλές φορές ζητούν χρήματα για να ξεκινήσετε. Συντάξετε ένα καλό βιογραφικό (μπορείτε να βρείτε online οδηγίες) και κλείστε ραντεβού αφού έχετε βεβαιωθεί πως πρόκειται για σοβαρή δουλειά. Όταν διαβάζετε εξωτερική εργασία, αυτό σημαίνει door to door, στο 95% των περιπτώσεων. Καλό κουράγιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...