Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς για όλο τον Σεπτέμβριο στον Πειραιά


Το Σεπτέμβριο η ομορφιά προσφέρεται δωρεάν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά!

Για ολόκληρο το μήνα Σεπτέμβριο, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 5-8 το απόγευμα, ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και στιγμές χαλάρωσης,
παρέχοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα!
Πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις BEAUTY του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, θα πραγματοποιούνται δωρεάν ραντεβού για περιποίηση προσώπου, μαλλιών, άκρων, αλλά και υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ.

Στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας, που βρίσκονται επί της Βασ. Γεωργίου Α3 στο κέντρο του Πειραιά, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενης που επιθυμεί να τις απολαύσει, κλείνοντας ένα ραντεβού στα τηλ. 210- 4129644 και 210- 4120313.

Οι άριστα καταρτισμένες καθηγήτριες του Τομέα Beauty του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, καθώς και οι τελειόφοιτες όλων των ειδικοτήτων του τομέα, θα είναι εκεί για να σας ξεναγήσουν στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο μας, να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και να σας δώσουν όλες τις τελευταίες συμβουλές στο χώρο της ομορφιάς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...