Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σαββατοκύριακο με δωρεάν μαθήματα κρουστών και ντραμς



Το Ωδείο Φίλιππος Νάκας διοργανώνει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ρυθμούς, με μαθήματα κρουστών και ντραμς το Σαββατοκύριακο 20-21 Οκτωβρίου 2012.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, το Ωδείο ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί όλους εκείνους που λατρεύουν τα ηχοχρώματα της απεριόριστης γκάμας των κρουστών και την ασυγκράτητη δύναμη των ντραμς.

Ένα Σαββατοκύριακο με ανοιχτά μαθήματα - παρουσιάσεις και εκπαιδευτικά happenings από τους καλύτερους σολίστ και καθηγητές στο χώρο των κρουστών και των ντραμς.

Οι Πέτρος Κούρτης, Νίκος Νταρίλας, Αλέξανδρος Ρούπας, Σπύρος Παναγιωτόπουλος, Ηλίας Δουμάνης, Νίκος Σκομόπουλος, Δημήτρης Χριστοδουλάκης θα μεταδώσουν την εκπαιδευτική και σολιστική τους γνώση και εμπειρία προκειμένου να σας μυήσουν στον κόσμο των σύγχρονων και παραδοσιακών κρουστών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να παίξουν σε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών και φυσικών κρουστών, θα ενημερωθούν για το τμήμα ελεύθερων σπουδών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας -χωρίς θεωρητικά και εξετάσεις- και θα κερδίσουν ένα ατομικό δωρεάν μάθημα με τους καθηγητές του Ωδείου. Όσοι θελήσουν να εγγραφούν στο Ωδείο, κερδίζουν ως δώρο το ποσόν της εγγραφής τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμμετέχουν επίσης στην κλήρωση για πολλά και πλούσια δώρα:
1 drumset YAMAHA DTX-400
5 drum machines GRANITE DD-50
5 CHERUB DT-800 Practice Τυμπάνων με Μετρονόμο
5 E-PAD Practice Pads 'Strike Zone' Table Top
5 ακουστικά SENNHEISER HD 229

Info

Τοποθεσία: Ιπποκράτους 41, Αθήνα
Ημερομηνία: 20-21 Οκτωβρίου 2012
Πληροφορίες: 210 3634000

via


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...