Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα Ισπανικών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης



Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», στοχεύοντας στη διαρκή επιμόρφωση των πολιτών σε τομείς γενικού ενδιαφέροντος ευρείας απήχησης (Τέχνη, Ιστορία, Λογοτεχνία), επεκτείνει τις υπηρεσίες τους και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 και κάθε Τρίτη θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα Ισπανικών για αρχάριους, στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Πλατεία 25ης Μαρτίου 7, 1ος όροφος) και ώρες 16:30-18:00 (α' τμήμα) και 18:30-20:00 (β' τμήμα).
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ανακαλύψουν την κουλτούρα του ισπανόφωνου κόσμου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην κα Χριστίνα Τζουβάρα, καθηγήτρια με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση, ειδικευμένη στη διδασκαλία της Ισπανικής ως ξένης γλώσσας, η οποία λαμβάνοντας υπ' όψιν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, προσφέρθηκε εθελοντικά να παράσχει μαθήματα στους κατοίκους της πόλης.

Δηλώσεις συμμετοχής: από την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Πλατεία 25ης Μαρτίου 7, Κ. Ηλιούπολη, 1ος όροφος), καθημερινά, από 09:00 έως 15:30. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για περισσότερες περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο  210 9940699.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...