Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στο Χαλάνδρι


Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στο Χαλάνδρι

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαλανδρίου σε συνεργασία με ομάδα πρωτοβουλίας εθελοντών εκπαιδευτικών αποφάσισαν τη διοργάνωση τμημάτων δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας για όσους μαθητές το χρειάζονται.

Όπως επισημαίνεται, εκτιμάται ότι «η ενέργεια αυτή είναι κοινωνικά αναγκαία, λόγω της σημερινής αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής, η οποία έχει φτάσει χιλιάδες οικογένειες στην εξαθλίωση, με αποτέλεσμα συχνά να μην μπορούν να καλυφθούν τα στοιχειώδη.

Την ίδια στιγμή, που το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορεί και έχει εγκαταλείψει τη χρηματοδότηση παρόμοιων προγραμμάτων, η προσφορά από μέρους των εκπαιδευτικών είναι άξια συγχαρητηρίων και στέλνει στα παιδιά μας το μήνυμα της αλληλεγγύης».

Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου και αφορούν στα βασικά φιλολογικά μαθήματα, φυσική, χημεία, βιολογία και μαθηματικά.

Ήδη λειτουργούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου στο Κάτω Χαλάνδρι και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος θα επιχειρηθεί η διοργάνωση και νέων τμημάτων στο 2ο Γυμνάσιο, Πεντέλης & Ιωαννίνων.

Τα μαθήματα θα γίνονται από Δευτέρα- Παρασκευή, τις απογευματινές ώρες.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...